2014. január 29., szerda

Januári kedvencek

Az év első hónapja jórészt tanulással és nagy mennyiségű olvasással telt, ünnepeltünk szülinapot, vadásztam szuper dolgokat a leárazásokon, jól telt ez az időszak.=) A kedvences posztok maradnak 2014-ben is, nekem is érdekes összeszedni őket, remélem, ti is találtok hasznos információkat.


A téli leárazásokról nem született haul poszt, ami érdekesebb, azt úgyis megmutatom outfitben. De emellett a gyönyörű Promod ruha mellett nem tudok elmenni szó nélkül, Instagramon már mutattam. Azonnal megfogott a gyönyörű, lilás-bordós színe, a selymes anyaga és a csodaszép, gyöngyös-csipkés díszítés. Az őszi/téli szezonban a kifutók egyik slágere volt a könnyed, hálóingszerű ruha oversize kabáttal, ez is hasonló. Ráadásul nagyon olcsón jutottam hozzá, 3000 Ft-ba került 13000 Ft helyett. Ha minden jól megy, nemsokára fel is tudom avatni színházba.=)
Telefonos kép, mert ezen a legélethűbb a szín

2014. január 23., csütörtök

Smink kívánságlista - 2014 tavasz

Elég régen vettem magamnak új sminkterméket, valami olyat, ami nem csupán egy elfogyott termék pótlása. Nemrég azonban újból lelkesedni kezdtem az újdonságok iránt, és össze is gyűlt egy kisebb lista azokkal a termékekkel, amiket szeretnék megvenni a közeljövőben. Gondoltam, megosztom veletek is.=)

Essence How To Make Brows Wow és Face Wow Make-up Box
Az Essence február 10-től, kizárólag a Müllerekben árusítja majd a How To Make... nevű, picit Benefitre hajazó, szupernek ígérkező dobozkákat. Ezek közül az arcra és szemöldökre valókat néztem ki. Régóta szerettem volna egy kompaktot, ami bronzosítót, highlightert és pirosítót is tartalmaz, kíváncsi leszek, milyen lesz! A szemöldökpúderem már fogytán, de addig nem veszem újra az előzőt, amíg nem próbálom ki az Essence dobozát. Ránézésre szimpatikus, remélem, élőben sem fogok csalódni.

2014. január 21., kedd

Otthoni edzés - XHIT Daily

"Summer bodies are made in the winter."

Ma futottam bele ebbe a mondatba és azzal a lendülettel mottómmá is választottam az elkövetkezendő időszakra, és még a poszthoz is passzol!

Egy szuper Youtube-csatornát ajánlok nektek, amit az egyik barátnőm fedezett fel, innen is köszi! Amerikai edzők töltenek fel maximum negyed órás, meglehetősen intenzív gyakorlatsorokat. A választék óriási, van kardió, van erősítős, olyan, amihez ilyen-olyan eszközök kellenek (nagy labda, súlyzó), tényleg, mindenféle. A videók nagyon addiktívak, én három-négy alatt meg sem állok, ugyanakkor elég hatékonyak is. Szuper, hogy sokféle gyakorlat van egy videóban, és mindegyiket egy vagy fél percig kell ismételni, van, hogy több körben. Egyrészt jó látni a visszaszámlálót a képernyő sarkában, másrészt nem lesz monoton az edzés. A lányok nagyon aranyosak, tényleg jó velük tornázni. Még tavaly próbálkoztam Rubint Réka videókkal, de nem sikerült megszeretnem, konkrétan úgy ordít a nő, mint egy hajcsár, és mikor rikácsolta, hogy "NE TEDD LE!!!", sokszor megszólalt bennem a kisördög: "És ha leteszem, akkor mit csinálsz, he?" Intenzív volt és hosszú távon biztos hatékony, nem csináltam olyan szívesen.
Most nagyon lelkes vagyok, és ugyan nem régóta csinálom, de már látom a változást. Már vannak kedvenceim, azokat mutatok meg most néhányat, de következő edzéskor újakat fogok kipróbálni. Ha szerettek otthon tornázni, mint én, akkor próbáljátok ki őket, biztosan tetszeni fog!

2014. január 15., szerda

Outfit - Into the West


A téli leárazásokat konkrét tervekkel vártam, és őszintén szólva eddig egy olyan darabba sem futottam bele, ami spontán megdobogtatta volna a szívemet. A terv sötétkék farmer, keki farmer és új lovaglócsizma volt, mivel a régi már kezd elhasználódni. Mindegyiknél sikerrel jártam, most kettőt élesben is megmutatok.
A csizmabeszerzés nálam felér egy tortúrával, ugyanis szinte soha nem találok olyat, ami jó a vádlimra és lehetőleg 37-es. Még a téli szünetben, mozi előtt körülnéztük a cipőboltokban és miután a CCC-ben felpróbálam az összes lovaglócsizmát, de egy sem volt jó, majdnem elsírtam magam. Aztán a Krokkoban találtunk rá erre a gyönyörűségre. Eddig nem igazán voltak barna cipőim, örülök, hogy ezt választottam, mert csodaszép, tökéletes, plusz az iskolatáskám is barna, szuperül passzol hozzá.
A keki nadrág már ennek a következménye, nagyon szeretem halmozni a földszíneket. Alig kellett keresgéltem, hamar rátaláltam erre a C&A-ban, szuper áron, nem volt kérdés, hogy elhozom.
A szettről: valamilyen oknál fogva imádom ezt a laza, bő, csipkebetétes ing-tunikát lovaglócsizmával hordani, volt rajtam már leggingsszel is, de úgy érzem, keki farmerrel jobb.

2014. január 12., vasárnap

Miket olvastam mostanában? #1

Régen nagyon-nagyon szerettem olvasni. Most is szeretek, de sokkal kevesebbet olvastam, mióta gimnáziumba járok. A Kindle azonban újból felkeltette az olvasás iránti érdeklődésemet, mostanában ismét sokat olvasok. Arra gondoltam, időről időre, mondjuk, havonta beszámolok ezekről a könyvekről.


J.R.R. Tolkien - A Hobbit
Azért kezdtem el, mert a film nagyon tetszett és kíváncsi voltam a könyvre. Nem csalódtam! Egyszerűen fantasztikus a világ, amit Tolkien megálmodott, időről időre örömmel veszek el benne. Sokkal könnyebb olvasmány, mint A Gyűrűk Ura, jobban pörög a történet. Hamar el lehet olvasni, szuperül van megírva, én nagyon szerettem.
A filmbe egyébként beleraktak néhány plusz szálat hogy minél hosszabbra lehessen nyújtani őket, ezeket ne keressétek a könyvben, de ha alapvetően rokonszenveztek ezzel a világgal, olvassátok el! Ha ti is úgy vagytok vele, mint én, hogy először filmen találkoztatok Középföldével, mindenképp A Hobbittal kezdjetek, utána jobban érthető és élvezhető a többi is. Télen úgyis olyan jó fantasyt olvasni...

2014. január 8., szerda

DIY ebook tartó

Mivel alapvetően szeretek DIY dolgokkal foglalkozni, szeretnék ennek a témának idén több figyelmet szentelni a blogon. Már csak azért is, hogy fejlődjek, mert sajnos nem vagyok túl ügyes, de remélem, ezek a posztok nem csak nektek adnak ötleteket, hanem én is egyre szebb holmikat tudok majd készíteni. Az idei első saját készítésű dolog egy tok a Kindle-nek.
Szükségem volt rá, hiszen anélkül nem szívesen teszem táskába. Rendelni azonban nem volt kedvem, mikor hamar meg tudom csinálni itthon! A bécsi karácsonyi vásárban láttam filcből készült tokokat, innen jött az alapötlet. Instagramon már mutattam a kész tokot, de szerettem volna egy külön posztot róla!

2014. január 4., szombat

Új maszkok!

Amikor a barátnőid olvassák a blogodat... Maszkokat is kapsz karácsonyra! Kettőt kipróbáltam a háromból, jöjjön is róluk egy-egy gyors vélemény!
Kép: INNEN
Rival de Loop Hydro textil maszk

Avokádót, cupuacu vajat, aloe verát és E-vitamint tartalmaz, erős hidratáló hatású maszk, elsősorban száraz bőrre ajánlott. Úgy kell elképzelni, mint egy arc formára kivágott, vastagabb papírzsepiszerű anyagot, ami alaposan át van itatva egy géles-folyós anyaggal. Az illata semmi különleges.

2014. január 2., csütörtök

Hello 2014!

.

2013 összességében nagyon jó év volt. Rengeteg új élmény ért, sok tapasztalatot szereztem. December 31-éig azt gondoltam, többet is kihozhattam volna belőle. De az a nap annyi pluszt adott az évhez! Vidámság, nevetés, beszélgetés, barátok, előszilveszter, szilveszter, minden. A szilvesztert egyébként egy vicces csupa lány csapattal töltöttem, sok kép készült, majd el kell kérnem őket, én nem csináltam jókat.=) Előtte úgy alakult, hogy az egyik barátnőmmel előszilveszteri pizsamapartit tartottunk nálunk, ami az egyik kedvenc élményem 2013-ban.
Sokat utaztam, sokat láttam, sokat tanultam, sokat tapasztaltam mindenről: önállóságról, emberi kapcsolatokról, lépéseket tettem a felnőtté válás útján. Sokkal több jó történt velem, mint rossz, szerencsére! Remélem, ez idén sem lesz másként.

2014 nagyon jól indult. Az egész tegnapot pihenéssel töltöttem, olvastam, gondolkoztam, célokat fogalmaztam meg az új évre. Nem a fogadalom szó rájuk a legjobb, hanem a cél, amit munkával, energiával, megfelelő tempóban el szeretnék érni. A legtöbb rajtam múlik.

Kívánom, hogy 2014 a Ti évetek legyen! Nevessetek, érezzétek jól magatokat, tegyetek olyan dolgokat, amiket szerettek! A blog és én veletek leszünk idén is!=)