2014. július 6., vasárnap

Júniusi kedvencek

A június - az érettségiket leszámítva - már abszolút a pihenésről szólt: a suli utolsó heteiben szinte semmit sem csináltunk, sokat voltunk itt-ott a lányokkal, nagyon sokat olvastam, írtam, sőt, rajzoltam is, szerettem ezt a hónapot.


A kedvenc parfümöm az Oriflame Ice volt. Alapvetően a nehéz, karakteres illatokat kedvelem, de most kifejezetten jól esett ez a friss, könnyed parfüm.
A Max Factor Cute Coral lakkja akár nyári kedvenc is lehetne. Csodás árnyalat, szerintem mindenkinek jól áll, és a lakk minőségébe sem tudok belekötni.


Arcápolás fronton két terméket is mutatok. Nagyon szeretem az Avon Planet Spa vonalát, júniusban sokat használtam a lehúzható Egyptian Secrets maszkot. Érezhetően tisztít, ugyanakkor nem szárít, kellemes az illata, és vicces használni.
Ugyan még mindig szuper terméknek tartom a Garnier micellás vizét, de mostanában visszatértem a régi kedvenc Balea arctisztító kendőkhöz, leginkább azért, mert sokkal egyszerűbb a használatuk.


A kedvenc ruhadarabom a legutóbbi zsákmányos posztban mutatott, "tropic" mintájú, nyakbapántos felső. Szuper nőies a szabása, mégis nagyon csajos és vidám. Eddig csak rövidnadrággal, laza programokhoz viseltem, de sötétkék farmerrel, magas sarkú cipővel/szandállal bulizni is simán elmennék benne.

Kedvenc könyvekről már meséltem itt, kedvenc sorozatokról pedig itt, helyettük nem gyakori tételt hoztam, mégpedig kedvenc filmet. Tudom, szégyen-gyalázat, de eddig én még nem láttam a Szerelmünk lapjait, annak ellenére, hogy minden évben leadja valamelyik tévécsatorna. Egyik nap bekattant valami, és megnéztem: csodálatos volt! Nagyon szép és megható a történet, őszintén szólva meglepődtem, mennyire tetszett.


Végül abszolút random kedvenc: kemény táblás, sima lapos füzet jegyzeteknek, vázlatoknak. Még suliidőben rendszeresítettem, hogy ne a táskámban talált röpdolgozatok hátuljára írogassam az ötleteimet, és nagyon jó döntés volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése