2014. március 19., szerda

Outfit - Here Comes The Sun


Tavasz, úgy hiányoztál! Végre lehet vékony kabátot és napszemüveget hordani, nyitott magas sarkúban bulizni menni, suli után fagyizni és sétálni, teraszon kávézni, szabadban sportolni, és egy csomó már klassz dolgot csinálni, amit ősszel és télen nem. Hamarosan egyre több friss zöldség és gyümölcs is megjelenik a boltokban, alig várom! A város is egészen kivirult, és a tavaszi fáradtság ellenére úgy látom, az emberek mosolygósabbak, mint egyébként.
Nagyon élvezem a jó időt és ez az öltözködésemen is meglátszik. Tegnap pasztellbe öltöztem, világoskék farmering, rózsaszín farmer, ballonkabát, barna bokacipővel kiegészítve. Imádom ezt a trendet, annyira friss, vidám és fiatalos! A tavasz a sminkelési rutinomra is kihatott, egyre többször használok rózsaszín rúzst piros helyett és a körmömet is lilára festettem. Ezeket a színeket kizárólag ebben az évszakban hordom, máskor idegennek érzem magamon.
Ezen a héten több energiát fektetek a blogba, múlt héten teljesen kimaradt, elég sokat kéne kell tanulnunk mostanság, ezzek párhuzamosan felpörgött a társasági élet is, hétvégén a negyedik márciusi bulit is kipipálhatom. Mondom, hogy tavasz van!=D Nem unatkozok mostanában, de egy cseppet sem bánom.


Kabát: Orsay
Farmering: kínai
Farmer: Tally Weijl
Cipő: Tamaris

3 megjegyzés: