2014. március 2., vasárnap

Kedvenc trendek tavaszra és nyárra #2

Annyira örülök, hogy végre itt a jobb idő! A csajokkal töltekezünk napfényből, mert olyan jó, hogy már nincs olyan hideg, világosban indulok el reggelente itthonról, előkerültek a vékony kabátok, sálak... Épp ezért gondoltam, hogy ma folytatom az új trendekről szóló sorozatot.

Kép a ruhadarabokon

Annyira tetszik, amikor egy amúgy egyszerű szabású, mondjuk, pólóruhát nagy kép díszít! Nyárra tökéletes statement darabok - olyankor ugyanis lusta vagyok öltözködni, ezek pedig nem igényelnek sok körítést: pántos magas sarkú, egyszerű táska, színben passzoló rúzs és már indulhat is a szombat (péntek, csütörtök, szerda) este!Crop top

Már tavaly is hódított, idén folytatja útját. Csak annak áll jól, akinek tökéletesen lapos hasa van, de annak nagyon. Magas derekú nadrág, szoknya passzol hozzá, egy extrémebb darab buliban is simán megállja a helyét. Szerintem eszméletlenül jól kihasználható darab, aki teheti, vegyen minél több színben, mintában, formában!


Lézervágás
Ez sem új technika, viszont látványos és teljesen új utat nyitott a bőr megmunkálásában. Bátraknak mehet ruhán, aki pedig nem akar kilépni a komfortzónájából, táska formájában tökéletes lehet.Áttetsző betétek
Imádom az ilyen típusú ruhákat, felsőket, szerencsére az új szezonban sem kell őket hanyagolni. Az áttetsző neccbetétek feldobnak bármilyen egyszerű darabot, szexivé, mégsem közönségessé téve azt. Csinos és ezerféleképpen variálható, habár nyárra a hosszú neccujjat nem ajánlom.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése