2014. február 18., kedd

Kedvenc trendek tavaszra és nyárra #1

Lassan, de biztosan véget ér a tél, jöhetnek az új trendek! Őszintén szólva már unom a meleg ruhákat, télikabátokat, csizmákat, ezért örömmel lapoztam át a Glamour Trendbibliáját, mint minden szezonkezdés előtt, már-már rituáléként. Összeválogattam a kedvenc trendjeimet, kifutós és street style képekkel illusztrálva, egyúttal inspirációs táblaként is szolgálva, segítségként a kívánságlistám összeállításához.

Csipke
Nagy kedvencem az anyag, rendkívül sokoldalú, felhasználható édes, kislányos és dögös, nőies formában is. Egy csipkeruha semleges színben szuper befektetés, merészebbek színesben is bátran próbálják fel. Az áttetsző csipketop már tavaly is hódított, idén is érdemes beszerezni egyet-kettőt.Virágminta
Visszatérő motívum minden tavasszal, nem lehet megunni, annyiféleképpen kivitelezhető: lehet variálni az alapszínnel, a virágok fajtájával, nagyságával, színeivel, a minta sűrűségével.... Mindenki találhat tehát az ízlésének megfelelő darabot, főleg, hogy a virágminta bárhol megjelenhet. Érdemes lecsapni a 3D-s applikációval díszített holmikra, szerintem csodásak!


Fagyiszínek
Mert mikor viseljük őket, ha nem nyáron? Alapvetően a semleges és mély tónusú színeket preferálom, de némelyik összeállítás annyira vidám, olyan jó rájuk nézni, hogy meghozták a kedvem a színekhez! Babakék, halványrózsaszín, bézs, menta, finom korall, vaníliasárga, csak győzzünk válogatni! Óvatosak válasszanak ilyen színű pólót, lágy esésű blúzt vagy könnyű ruhát, bátrabbak nadrágot vagy akár blézert, kabátot is!Fehér ing
Az örök klasszikus, ami az új szezonban nagyobb szerepet kap. Újabb ok, hogy pótoljuk, ha még hiányzik a ruhatárunkból! Bárhová, bármivel tökéletes választás, nem lehet mellélőni vele. Nem is szaporítom a szót, inkább hozok pár példát!Kifutós képek forrása: Vogue.de, a többié Weheartit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése