2014. január 2., csütörtök

Hello 2014!

.

2013 összességében nagyon jó év volt. Rengeteg új élmény ért, sok tapasztalatot szereztem. December 31-éig azt gondoltam, többet is kihozhattam volna belőle. De az a nap annyi pluszt adott az évhez! Vidámság, nevetés, beszélgetés, barátok, előszilveszter, szilveszter, minden. A szilvesztert egyébként egy vicces csupa lány csapattal töltöttem, sok kép készült, majd el kell kérnem őket, én nem csináltam jókat.=) Előtte úgy alakult, hogy az egyik barátnőmmel előszilveszteri pizsamapartit tartottunk nálunk, ami az egyik kedvenc élményem 2013-ban.
Sokat utaztam, sokat láttam, sokat tanultam, sokat tapasztaltam mindenről: önállóságról, emberi kapcsolatokról, lépéseket tettem a felnőtté válás útján. Sokkal több jó történt velem, mint rossz, szerencsére! Remélem, ez idén sem lesz másként.

2014 nagyon jól indult. Az egész tegnapot pihenéssel töltöttem, olvastam, gondolkoztam, célokat fogalmaztam meg az új évre. Nem a fogadalom szó rájuk a legjobb, hanem a cél, amit munkával, energiával, megfelelő tempóban el szeretnék érni. A legtöbb rajtam múlik.

Kívánom, hogy 2014 a Ti évetek legyen! Nevessetek, érezzétek jól magatokat, tegyetek olyan dolgokat, amiket szerettek! A blog és én veletek leszünk idén is!=)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése