2013. december 24., kedd

Boldog Karácsonyt!


Ezzel a poszttal szeretnék Nektek nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánni! Szeressétek egymást, pihenjetek és egyetek sokat =D, töltsétek az időt a szeretteitekkel és érezzétek jól magatokat!
Biztosan nálatok is nagyban zajlik a készülődés az estére, nálunk is hátravan még pár tennivaló. Az elkövetkezendő napokra nem tervezek semmi mást, csak pihenést, azért a blogra bekukkantok, például mindenképp szeretném posztolni a ma esti szettemet.=)
Most szeretném megköszönni Nektek, hogy egész évben itt voltatok velem, remélem, tudtam segíteni valamivel és okoztam kellemes perceket az írásaimmal. Nincsenek különösebb terveim jövőre, legalábbis még nem jutottak eszembe... Habár mégis, a múltkori lelkizős bejegyzés után kedvem támadt hasonlókhoz, ha meglesz a hangulat, biztos felkerül a blogra a kis agymenésem. Úgy érzem, a blogon is jó évet zártunk, ez nélkületek nem jöhetett volna létre!



Már írtam róla párszor, hogy mennyire szeretem a karácsonyt és még jobban örülök neki, hogy van okom ennyire szeretni. A kedvenc időszakom az évben. Alapból a telet nagyon szeretem, sajnos idén nem várható hó, pedig úgy lenne a legcsodálatosabb. Az a néhány nap, amikor teljesen normális sütit enni reggelire, szaloncukrot este 10-kor, pizsamában lófrálni egész nap, naphosszat együtt játszani, miközben valami vicces film megy a tévében, és még sorolhatnám azokat az apróságokat, amik teljessé teszik az ünnepet. Koncenrtáljatok ezekre, éljetek meg minden pillanatot, felejtsétek el a gondokat és az elintéznivalókat erre a pár napra. És nézzetek mesét! Olyan jó ilyenkor karácsonykor...

2 megjegyzés: