2013. szeptember 24., kedd

Sorozat újdonságok

Ez az ötszázadik bejegyzés! Rengeteg... A blog indulásakor meg sem fordult a fejemben, hogy ekkora számot fogunk elérni. Mára néhány, számomra új sorozatot hoztam. Nemrég, pár hete kezdtem őket nézni, minden esetben hiányosságot pótlok.


Jóbarátok
Hiányzott a rövid, tömören vicces szitkom, és mindenki azt mondta, ha az Így jártam anyátokkalt szeretem, a Jóbarátokat imádni fogom, mert annyival jobb. Nem véletlenül klasszikus a sorozat, zseniális teljes egészében. A második évad elején tartok. Aki még nem látta, feltétlenül pótolja, kihagyhatatlan!


Pretty Little Liars
Nem értem, eddig hogy maradhatott ki, pedig annyi helyen olvastam róla jókat és annyian ajánlották! A számomra tökéletes sorozat, rejtély, dráma, mégis csajos, nekem teljesen a Gossip Girl és a Született feleségek keveréke. A pasik mind csodaszépek (EZRAAAA!!!!), szeretem a lányok stílusát, és totál Spencer vagyok. Ezzel is a második évad elején-közepén járok, és rekordsebességgel daráltam be az elsőt. Az új részig utol akarom érni Amerikát!

Trónok harca
Picit csalok, mert igazság szerint folytattam, ahol nyáron abbahagytam. Akkor ugyanis elkezdtem a sorozatot és a könyvet is, de megakadtam. Időm sem volt annyi, és rájöttem, számomra a fantasy ősztöl válik fogyaszthatóvá. A "Közeleg a tél" negyven fokos melegben nem állja meg a helyét.=D De most imádom, annak ellenére, hogy a sorozat számomra túl tömény, hosszú, egy rész annyi információt tartalmaz, hogy lehetetlen darálni. Daenerys a kedvenc szereplőm!

Ti miket néztek most?

2 megjegyzés:

  1. Nekem öt abszolút kedvencem van most (Nikita, Devious Maids, Switched at Birth, PLL, Once Upon a Time), írtam is róluk bejegyzést Top 5 őszi kedvenc sorozatom címmel :)

    http://nailpolishmaniac.blogspot.hu/2013/09/kikapcsolodas-top-5-kedvenc-sorozatom.html

    VálaszTörlés
  2. Én amiket nézek: Devious maids, New girl, Revenge, A búra alatt, Hart of dixie, PLL, Egyszer volt, hol nem volt, Vámpírnaplók, Grace klinika :)

    VálaszTörlés