2013. szeptember 16., hétfő

Heidi Klum - Shine Blue parfüm

Itt az ősz, ami sokunknál új kezdeteket jelent! Új iskola, munkahely, tanév, szezon, rengeteg új élmény, amikhez új parfüm dukál! Ebben segít a Coty, szeptemberben ugyanis a boltok polcaira kerül Heidi Klum új illata, a Shine Blue. Tulajdonképpen a modell előző, Shine illatának továbbfejlesztett, pezsgőbb, modernebb változatáról van szó.

Már maga a csomagolás is jókedvre derítő, mégis elegáns a világoskék-arany párossal. A színösszeállítás tükrözi a parfüm "filozófiáját", egy fújásnyi óceáni hangulatot valahonnan a trópusokról...
Az illatot Heidi természetes szépsége, vitalitása és gyengéd érzékisége inspirálta, aki így nyilatkozik róla: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!” 
A fejillat bergamott, görögdinnye és gyöngyvirág elegye, ezután bontakozik ki a rózsából, vizes jegyekből, frangipani virágból komponált szívillat, végül a fás tónusú alapillat, ami cédrusból, szantálból és pézsmából áll. A fejillat felel a frissességért, a szívillat a sugárzó nőiességért, az alapillat pedig a modern érzékiségért.
A gyümölcsös, friss illatok ugyan nem feltétlenül őszi-téli parfümként definiáltak, ez a parfüm azonban tökéletes lehet azoknak, akik nem szeretik a fűszeres, nehéz kompozíciókat, vagy szeretnének napsütést és nyári hangulatot csempészni a borongós időbe.

Árak:
Heidi Klum Shine Blue EDT 15 ML 5399 Ft
Heidi Klum Shine Blue EDT 30 ML 7999 Ft

Heidi Klum Shine Blue DNS 75 ML 2569 Ft 

1 megjegyzés: