2013. szeptember 9., hétfő

Avon - Instagram nyereményjáték!

Játssz az AVON-nal!

Nyereményjáték beauty bloggereknek és olvasóiknak

Az AVON szépségipari nagyvállalat nyereményjátékot indít a teljes sminktermék-kollekció megújulásának alkalmából. A nyereményjátékban bármely hazai beauty blogger és olvasója részt vehet, aki rendelkezik az Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteniük az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:

Mit jelentenek számodra a színek?

Az Instagram fotókat egy, az AVON által meghatározott hashtag-gel kell ellátni, melynek köszönhetően a vállalat számára nyilvántarthatóvá válnak a pályázott fotók. A verseny végén két nyertest választ a szakértő zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Az egyik nyertes a bloggerek közül kerül ki, a másik pedig az olvasók köréből. A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják.

A játék menete:

Készíts egy fotót, amit a verseny alapgondolata inspirált, majd töltsd fel az Instagramra és használd a #szinezzavonnal hashtaget. A bloggereknek az #avonbloggerjáték hashtaget kell használniuk. Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a két nyertest, egy bloggert és egy olvasót.
A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb: 
-egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
-egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel
A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki.

Hajrá, csajok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése