2013. augusztus 3., szombat

Júliusi kedvencek

A júliusomról nem mesélek hosszan, megtettem már korábbi posztokban és elolvashatjátok az Utazás címszó alatt.=) Csak ismételni tudom magam, de egyértelműen életem egyik legnagyobb élménye volt három hetet a kedvenc városomban tölteni. Már egy hete, hogy itthon vagyok, de még mindig hiányzik picit Milánó.
Ami a divatot-szépségápolást illeti, egy bőröndből kellett megoldanom mindent, de úgy gondolom, egész ötletesen és változatosan tudtam sminkelni és öltözködni a körülményekhez képest.


Az egyetlen paletta, amit kivittem, az Urban Decay Naked volt, amivel immár másfél éve elválaszthatatlan barátok vagyunk. Az út alatt felfedeztem néhány új kombinációt, amiket olyan szívesen alkalmaztam, mint a régi jól beváltakat. Egy korall rúzst is vittem a Catrice-től, ezt a színt csak nyáron szoktam használni. Sajnos már nem kapható, a tavalyi őszi szortimentfrissítéskor vonták ki a forgalomból.


A Tommy Hilfiger Tommy Girl nevű parfümjéről nem saját a kép, ugyanis csak egy mintát vittem ki magammal, hogy legyen egy kis váltás a szokásos Laura Biagiotti Laura mellett, de nagyon megtetszett az illata, úgyhogy helye van a kedvencek közt.


Egy hajápolási terméket mutatok, mégpedig ezt a mini Head&Shoulders 2in1 mentás sampont. Remekül tisztít, a balzsam feladatot is korrektül elláta. Nekem nagyon beváltak a Head&Shoulders termékek, ezt is bátran ajánlom kipróbálásra.


Amennyire nem tudtam elképzelni egy éve, hogy én valaha balerinacipőt fogok hordani, annyira megszerettem az utóbbi időben. Kényelmes, nőies, csinos, szórakozni ugyanúgy elmentem benne, mint iskolába, és a repüléskor is ez volt rajtam.


Végül egy random kedvenc, elkezdtem a Trónok harcát! A könyvet és a sorozatot is, egyelőre a sorozattal jobban állok, mert a könyvet nem vittem ki magammal (egy 800 oldalas, nehéz kötet nem épp utazáshoz való). Tetszik a sorozat, pörgős, látványos, de nem nagyüzemben fogyasztható, legalábbis nekem. Érdemes megnéznie mindenkinek, aki szereti a fantasyt!

4 megjegyzés:

  1. köszi csajok, én is nagyon szeretem!=)

    VálaszTörlés
  2. Jé, a Tommy Girl a kedvenc parfümöm! Kb tíz éve használom (fú, most gondoltam bele, milyen öreg vagyok), az első üveget a nővérem vette nekem karácsonyra, és azonnal belezúgtam! De Laurám is volt egyszer, meg most a Burberry Touch az "úgy spórolok vele, hogy magamtól is sajnálom" alkalmi parfümöm.

    VálaszTörlés