2013. március 8., péntek

Napi smink - Velvet Rose

Az előző posztban láthattátok az Essence Lip Cream tesztjét, most pedig azt, hogy működik élesben! A sminket szerdán viseltem, gyakorlatilag ilyen a mindennapi sminkem: natúr szemek, ha van kedvem, élesebb kontúr, egyedül a rúzs vagy szájfény színével szoktam variálni. A Velvet Rose mellé adta magát a kedvenc Naked paletta kombinációm, a csillogó, lilás beütésű barnás Sidecar a mozgószemhéjra, a matt világosbarna Buck a mélyítővonalba, valamint alulra sötétbarnával elsatírozott fekete szemceruza. Egy pirosas árnyalatú krémpirosítóval és arany fényű highlighterrel egészítettem ki a sminket.
Örülök egyébként, hogy reggel már elég világos van, ha valami nem megszokotthoz van kedvem, vagy új terméket próbálok ki, akkor meg tudom mutatni végre!

6 megjegyzés:

 1. great eye makeup!!! neutral, natural and chic!

  have a good weekend!
  Click me for my NEW BLOG

  VálaszTörlés
 2. Szia! A sminked tényleg jó lett,csak egy dolgot tartok zavarónak, a szád körül észrevettem,hogy minden képeden olyan szürkés,gondolom a kis bajuszkáktól,nem gondoltál már arra,hogy szőkíttesd? Sokkal szebb lenne a végeredmény! Aúgy a smink nagyon jó lett, üde tavaszias!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A dicséretet köszönöm, a tanácsodat megfogadom!=)

   Törlés