2012. április 19., csütörtök

Neszesszer Londonba

Péntek este indulunk Londonba egy iskolai szervezésű út keretében, és mi már körülbelül azóta lázban égünk, mióta jelentkeztünk!=D Ez persze csak fokozódott, és ezen a héten már nagyon London-hangulatba került az utazóközönség, így én is!=) 10 napig leszünk távol, közben megállunk és alszunk egyet-egyet Brüsszelben és Párizsban.


2012. április 17., kedd

Inspiráció - Túl áprilisi idő

Mostanában szinte óránként változik az időjárás, reggel, mikor indulunk, hideg van, de délutánra már kisüt a nap. Ez megihletett, ezért hoztam is négy szettet, amiket ebben a változékony időben viselni lehet. Mindegyik szetthez képzeljetek hozzá egy esernyőt és egy napszemüveget, érdemes mindkettőt magunknál tartani. Remélem, tetszenek!=)

The weather is terrible

Pink spring

My jeans' colour is the same as the new Nike football shoes'

Music makes me smile

2012. április 15., vasárnap

Új gyűrűk =)

Egy ismerősöm árul különleges ékszereket, és én már nagyon régóta szerettem volna valami szép, extra gyűrűt. Pénteken sikerült is venni, és mindenképp meg akartam mutatni Nektek egy rövid poszt erejéig. Kettőt választottam, mindkettő óarany színű, valószínűleg sárgaréz, ezt most nagyon szeretem.
A dupla gyűrű már télen is tervben volt, de nem találtam elérhető közelségben. Most viszont, mikor megláttam ezt a gyönyörű kulcsosat, rögtön tudtam, ez kell nekem! A másik darab pedig igazán különleges, ugyanis egy fészek díszíti, ami nagyon szépen ki van dolgozva.
Nincs több hozzáfűznivalóm, jöjjenek a képek!=)

Bye-bye!

2012. április 10., kedd

NOTD - Electric blue

Ma délelőtt elugrottam a Rossmannba venni ezt-azt. Kifogyott a korrektorom, és szerettem volna egy rendes, jól pigmentált pirosítót is (ez utóbbiról hamarosan lesz teszt). A Maybelline állványon láttam meg ezt a körömlakkot és muszáj volt megvennem.=)
Ha valami nemzetközi fociesemény van valamelyik évben, rendre belezúgok az élénk azúrkék színbe, ugyanis az olasz válogatott ilyesmi színű mezben játszik.=) Ez idén sem történ másképp, ezen a lakkon kívül szeretnék valamivel világosabb, de ugyanolyan élénk színűt beszerezni.
Egy kicsit a lakkról is: a Colorama termékcsaládba tartozik, átlagos ecsete és jó textúrája van, se nem túl folyós, se nem túl sűrű. A színe csodálatos, fedőlakk nélkül is fényes és apró kék csillámokat tartalmaz. A hatást három réteggel értem el, de viszonylag gyorsan szárad.
Nektek van Maybelline Colorama lakkotok? Mi a véleményetek róla?
Bye-bye!

2012. április 9., hétfő

Coastal Scents 22 darabos ecsetkészlet

Már egy ideje gondolkoztam azon, hogy jól jönne egy rendes ecsetkészlet, amiben mindenféle arcra, szemre való ecset megtalálható, jó árban van és jó minőségű. Sigmát terveztem, ugyanis szinte kivétel nélkül mindenki jókat írt róluk, de számomra egy külföldi webshop macerásabb, azon kívül drága is. Aztán megláttam Niki tesztjét a Coastal Scents készletéről, és a Sigma Essential Kit-ről szőtt álmaim azzal a lendülettel suhantak tova!=) Több, mint egy hónapot vártam, még többet gyűjtögettem, de megérte!=)

A szett mellett szólt, hogy szuper az ár-érték aránya. 14500 Ft-ért (plusz szállítás) 22 minőségi, abszolút kihasználható ecsetet, valamint tokot kapunk. Ezt azt jelenti, hogy egy dolog kb. 630 Ft-ba került, ami szerintem nagyszerű! A Make Up Plaza-tól rendeltem meg, amivel már volt tapasztalatom. Kicsit izgultam, hogy hiánytalanul, épségben megérkezzen, szerencsére minden rendben volt.

2012. április 6., péntek

Outfit részletek - Színház

Múlt héten színházban voltam, és a már egyszer bemutatott csipkeruhámat viseltem. Épp ezért nem akartam az egész outfitet lefotózni, csak a megváltozott részleteket mutatom meg.
A clutch és a gyöngysor vintage, mindkettőt imádom! A cipőt még nyáron vettem, de sajnos nagyon kitágult, ezért nem tudtam hordani. Megoldás: talpbetét! Így már tökéletes
Máskor is legyenek ilyen részletposztok?
Bye-bye!

2012. április 1., vasárnap

Storia di un grande amore

Írtam, hogy szeretnék készíteni magamnak egy feliratos pólót. Gondolkoztam, mi legyen a felirat, és elsőre ez ugrott be: 1897- alatta: Storia di un grande amore. Mit jelent ez, mi ez a dátum? Aki követ twitteren, már sejtheti.=)

2008., június eleje. Foci EB. Kiválasztom, kinek szurkolok. Az olaszokra esik a választás, "mert az olasz pasik olyan helyesek" (mondtam 12 évesen haha=D). Aztán megláttam a kapust és a kék szemeit. Onnantól kezdve olyan lelkesen szurkoltam az olasz válogatottnak, hogy csak na. Aztán jött a negyeddöntő a spanyolokkal, tizenegyes párbaj. Kiestünk. (Cesc Fabregas anyukája meg csuklott.) Ezután megkerestem, a fent említett kapus mégis hol játszik. Juventus. Oké, jó lesz, szurkoljunk a Juventusnak. Kezdődik a bajnokság. Elkezdem nézni a meccseket. Szenvedélyes drukker leszek. Észre sem veszem, és a csapat beszippant. Nem véletlenül idéztem a csapat himnuszából: Juve, storia di un grande amore.

Ez a szerelem története a Juventus és köztem.  A rózsaszín felhő köztünk kb. két évig tartott. Akkor került a csapat egy igen-igen mély gödörbe, sok volt a sérült, stb., hogy a válogatott VB-n való totális leszerepléséről már szó se essék. Egy szó, mint száz, egy egész szezont szőröstül-bőröstül kihagytam. Aztán nyáron valahogy megint egymás közelébe sodródtunk. Mire a bajnokság elkezdődött, már teljes lázban égtem, ami azóta tart. A kapcsolatunk is megváltozott. Míg néhány éve mindenkit imádtam és szentnek tartottam minden egyes (bal)lépést, most reálisabban látom a dolgokat (és kábé úgy viselkedek meccsnézés közben, mint egy megkergült edző, azaz dirigálok és osztom a csapatomat =D).

Bár ha nekem kéne beállni focizni, valószínűleg szégyenteljes vereségre ítélném a csapatot, nézni imádom. Szuperül le tudom vezetni a heti feszültséget, egy győzelem pedig hihetetlen mennyiségű pozitív energiával tölt fel. A Juve miatt kezdtem olaszul tanulni, kezdett érdekelni az olasz kultúra. Végérvényesen beleszerettem az olasz pasikba, és általában mindenbe, ami olasz. Nagy álmom, hogy egyszer helyszínről szurkoljak végig egy meccset, és remélem, hogy egy nap bérletem lesz a stadionba.

Egy csapat, ami képes volt kimászni a gödörből. Egy csapat, amit a legjobban szeret Olaszország. Egy csapat, ahol mindenki szívvel-lélekkel játszik. Egy csapat, amiben a leghelyesebb játékosok vannak (Martin Cacerestől meg kell halni, remélem marad jövőre!).=P Egy plusz ok, hogy várjam a hétvégét. Egy életérzés. Ez számomra a Juventus.

Felhőtlenül induló kapcsolat, összezörrenések, majd' egy éves szünet, de aztán újból boldog egymásra találás, mert ez igaz szerelem. Örökre.


FORZA JUVE PER SEMPRE!

Habár a mai poszt teljesen eltér a blog témájától, de egy kicsit jobban megismertetek. Remélem, tetszett!=)

Bye-bye!