2012. november 24., szombat

Max Factor Flipstick Colour Effect ajakrúzs

Még a bloggertalálkozón kaptam tesztelésre ezt a rúzst. Imádom a rúzsokat, úgyhogy ennek is nagyon örültem, főleg, mert nagyon jópofának és praktikusnak tartom ezt a kétvégű kiszerelést. Lássuk tehát, hogy teljesít!

A csomagolás semmi extra, elég jól záródik a két kupak. Nem találtam meg, hány grammosak, viszont ami szembetűnő, hogy elég vékonyak, kb. fele olyan vastagok, mint egy normál rúzs. A sötét színnél ez nem probléma, mert keskeny ajkúak biztonságosabban dolgozhatnak vele. Ez az árnyalat a 10-es Folky Pink.


A sötét szín egy bordóba hajló málnarózsaszín, tökéletes, hideg árnyalatú téli sötétrózsaszín, ami krémes finisű. Aki fél a burgunditól, annak jó választás lehet ez a pink. A másik egy csillámos, halvány szín, felkenve lilás-rózsaszínes. Önmagában nem szeretem, főleg, mert a csillámok minden hibát kihangsúlyoznak az ajkakon, inkább egy effektrúzs. A termék különlegessége, hogy egymással harmonizálóak az árnyalatok, ezért külön-külön és mixelve is lehet használni. A lenti képen látjátok majd, hogy milyen szép lilás fényt ad a málnaszínnek az effekt szín, de a színek külön is jól mutatnak. A tartóssága átlagos, a sötétebb szín viszont tartósabb.

Képek, külön majd együtt:Mivel nem mindennapi termékről van szó, karácsonyi ajándéknak is tökéletes, csak ajánlani tudom! Az ára 3199 Ft.

Bye-bye!

2 megjegyzés: