2012. november 17., szombat

Catrice szemhéjpúderek

Ugyan már egy jó ideje megvannak ezek a szemhéjpúderek, addig nem akartam írni róluk, amíg nem próbáltam ki mindet élesben, milyen smink részeként működnek. A Catrice márkát nagyon szeretem, mert jó minőségű termékeket kínál megfizethető áron széles termékválasztékkal. Ez a négy szín már az új szortimentben található.

A csomagolás tetszik, szokásos, jól záródó, minimál stílusú. Ha sok ilyened van, kényelmesen lehet egymás mögé tenni őket. A színek balról jobbra: 580 Carrots Of The Caribbean, 560 I Like To Mauve It, 570 Plum Up The Jam és 550 Saw It On The Blue Tube.


Az állaguk egész jó, ugyan kicsit poroznak. A három élénk szín közül kicsit kilóg az I Like To Mauve It, ő önmagában alig látszik, inkább csak lilás fénye van és sokkal jobban porzik is, mint a társai. Leginkább a hasonló árnyalatú krémes festék fölé szoktam használni.
A Carrots Of The Caribbean a kedvencem, már láthattatok is vele egy sminket. Főleg aranyfényű barnákkal szeretem kombinálni, mivel maga is arany fényű, meleg árnyalat.
A Plum Up The Jam sokkal inkább lilás élőben, mint a képen, arany csillámokat tartalmaz. Érdekes és szép smink, hétköznapra a külső V-be használtam, de a legjobb szerintem egy alkalmi sminkhez használva.
A Saw It On The Blue Tube csodaszép, szürkés sötétkék, azon kevés kék szemhéjpúderek egyike, ami tetszik. Ebben ezüstös csillámok vannak. Legszívesebben matt barnával kombinálom, egy kis matt feketével a külső V-be.

Nemsokára érkezik mindegyikkel smink!=)

Ti szeretitek a Catrice szemhéjpúdereket?
Bye-bye!

1 megjegyzés: