2012. július 28., szombat

Olimpiai formaruhák

Tegnap éjjel egy csodálatos megnyitóval kezdetét vette az olimpia. A megnyitó egyik legfontosabb része a csapatok felvonulása, amire külön formaruha készül. Volt néhány, ami különösen elnyerte a tetszésemet, azokat meg is mutatom Nektek.

Olaszország
Az olaszok nem bízták a véletlenre, és Giorgio Armanit bízták meg a formaruhák tervezésével. A bevonuló ruhájuk épp ezért nem is volt extra, sötétkék öltöny a férfiaknak és sötétkék kosztüm a hölgyeknek.
Hollandia
Imádom a kék-fehér-narancs színösszeállítást és az összeállításokat is. Vidám, nyárias, ezt a hatást erősíti a blézerre/zakóra tűzött narancssárga tulipán. A kedvencem a fehér szegélyű sötétkék blézerek és a narancs-királykék színpáros szettek.
Dél-Korea
Csíkok, piros, fehér, kék-egyszóval laza, nyári, tengerész stílusban utaznak a dél-koreaiak, nekem tetszik. Azonban nem ők az egyetlenek ebben a stílusban, az amerikaiaké is hasonló.
Lengyelország
Piros-fehér, nemzeti színű szett, a fehér a domináns szín. Ami miatt tetszik, hogy a szoknyákon csodaszép pipacsminta található pirosas háttérrel, ami az ombre trendnek is kedvez.

Jamaica
És az abszolút kedvencem a zöld-sárga-fekete, military stílusú jamaicai formaruha. Bob Marley lánya tervezte. Nem tengerészes, nincs fehér nadrág, szóval abszolút az egyik legegyedibb formaruha az olimpián.

Ti néztétek a megnyitót? Melyik ország formaruhája tetszett a legjobban?
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. A lengyelek ruhája nekem is nagyon tetszett, a pipacsminta szerintem is gyönyörű lett:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem még az uruguayi is tetszett, de sajnos arról nem találtam képet.=(

      Törlés