2012. július 10., kedd

A kedvenc pirosítóm - NYC Color Wheel Mosaic Face Powder

Ma jutott eszembe, hogy annak ellenére, lassan fél éve használom, még nem írtam erről a szuper termékről, pedig megérdemli.=) Szerencsére nem limitált, így ti is be tudjátok szerezni, ha megtetszik.
Mindennapokra használható, jó árú pirosítót kerestem, akkor találtam rá az NYC mozaik pirosítójára. Itt jegyezném meg, hogy drogériás viszonylatban kevés pirosító van, kis színválasztékkal, pedig a pirosító fontos eleme a sminknek. Érdemes lenne szerintem kibővíteni a kínálatot az alap rózsaszíneken kívül.
A terméket lefóliázva kapjuk, a csomagolás egyszerű púder forma, átlátszó műanyag tetővel, amit rá kell illeszteni a kompaktra. Teszteltem, és utazóbiztos ez a megoldás. Ez a 723A Pink Cheek Glow árnyalat.


Mozaikszerűen vannak elrendezve a színek, van barnás, bordós, rózsaszínes, és fényes rész is, ezt összekeverve egyértelmű rózsaszínt kapunk. Ezzel persze lehet játszani, hogy jobban rámegyünk egyes színekre. Az állaga szuper, nem porolódik. Az ecset könnyen felveszi, szépen pigmentált, elég egyszer belemártani a tökéletes színhatás kedvéért. A finis a fényes részek ellenére is inkább matt, ezért minden alkalomra megfelel. A nap folyamán minimális kopás vehető észre, de egy viszonylag tartós darabról van szó.
Egy húzással, majd eldolgozva
Nagyon szeretem ezt a pirosítót, ha nem bronzosítót, akkor ezt használom. Ár-érték arányban verhetetlen, 1100 Ft-ért elfogyhatatlan 9 g-os mennyiséget kapunk, én elég régóta használom, de alig látszik rajta. Mindenképp ajánlom!

Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése