2012. május 19., szombat

Napi smink - Szimpla füstös

Ma délután színházban voltam, egyszerűen imádom! Imádok már csak a környékén is kószálni, imádom a hangulatot, ahogy belépek a nagyterembe, vagy mikor megyek fel a Kisfaludy-terembe, mikor a helyi musicalsztár mellettem megy le a lépcsőn, amikor a zenekar elkezd játszani, amikor felállva tapsol mindenki, amikor majd' kiesik a szemem, úgy bámulom a helyes japán srácot a balettelőadáson... Szóval, ma a Hajmeresztő című darabot néztük fent, a padláson, és nagyon jó volt! Hihetetlenül vicces, és a legjobb, hogy a történetbe beleszólhatnak a nézők is, így befolyásolva a végkifejletet, a színészeknek pedig sokszor improvizálniuk kell. Szerencsére a következő évadra is megtartják a darabot.=)


Szerettem volna valami extrább sminket készíteni, és kapóra jött, hogy a Naked palettából a Creep és a Gunmetal tökéletes a klasszikus füstös szemek elkészítéséhez, ezért e mellett döntöttem. A Creep amúgy egész szemhéjon bármilyen szemhéjalappal csíkozódik, pedig a többivel nincs ilyen problémám... Viszont mélyítővonalba jó, ezért a Gunmetalt vittem fel a mozgó szemhéjra, a Creepet a külső V-be és a mélyítővonalba. Egy ferde pufi ecset és a Naked segítségével eldolgoztam a széleket, highlightert használtam (Virgin), tusvonal és spirál. Rózsaszín pirosítót és szájfényt választottam hozzá. Érdekes egyébként, hogy újabban egyre többször nyúlok szájfényhez, pedig jó ideje hanyagolom őket.A hajam meg elkezdett lenőni és most épp olyan periódusban, hogy sehogy se bírom rendesen megcsinálni. Egy hónapja voltam fodrásznál, plusz már megvolt a harmadik ricinusolajos pakolás is, de majd írok egy hajas posztot hamarosan.=)

Bye-bye!

4 megjegyzés:

  1. deszéép!! és a szemöldököd! mondtam én hogy így lesz a jobb! sokkal sokkal szebb és az arcod is más tőle!:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, örülök, hogy tetszik!=) a szemöldököm már egy jó ideje ilyen, és őszintén szólva nekem is jobban tetszik így.=)

      Törlés