2012. február 21., kedd

Avon Mystery és Colordisiac rúzs

Rúzsmániás vagyok, ezért külön megörültem, hogy a legutóbbi Avon katalógusban szinte minden rúzstípus akciós volt, ráadásul egypár limitált termék is kijött, egy barack és egy nude rúzzsal.  Egy barack rúzst rendeltem, ugyanis ilyen színem csak szájfényben van, valamint egy hideg tónusú, de nem túl erős színű pirosat.
A Mystery kollekció már a tavaszt készíti elő a finom, pasztelles árnyalatú szemhéjpúderekkel, körömlakkokkal és rúzsokkal. Szemeztem a barack-lila palettával is, de úgy döntöttem, inkább legyen a rúzs, mert szemhéjpúderem túl sok van ahhoz képest, amennyit ténylegesen használok (jelenleg egy Catrice duót nyúzok, kedvences bejegyzésben láthatjátok is.=). Ennek a csomagolása olyan, mint a szokásos Avon rúzsoké, de az Avon felirat helye lila, ezzel is jelezve, hogy limitált. Nekem tetszik.=)

A Colordisiac rúzsokkal már szemeztem egy ideje, de most, hogy 600 Ft-ért voltak, rendeltem is egyet. Ennek viszont nem tetszik a csomagolása. Jó gondolat ez a színátmenetes dolog, de valahogy nem jön be...

Az Apricot Mystery árnyalatú rúzs egy finom illatú, kellemes állagú, szép barack színű termék. Krémes, jó érzés viselni, 2-3 órát kibír. Sajnos a swatch nem adja vissza a legkülönlegesebb elemét, mégpedig azt, hogy enyhe kékes fénye van, csodálatos! Kellett még egy ilyen alap színű rúzs a készletembe, amiket minden sminkhez tudok viselni.

A Red Hot Lips nevéhez hűen egy igazi piros rúzs, ami teljesen viselhető nem csak alkalmakra, hanem mondjuk egy délutáni programhoz, mászkáláshoz is. Apró piros csillámokat tartalmaz, erős gyümölcsös illata van. Rendkívül tartós, 4-5 órát is kibír, de veszít a fényéből. Érdekes egyébként, az erős színű Avon rúzsaim sokkal tartósabbak, mint a halványak. Valaki tapasztalt már ilyet?

 
Mindkét rúzzsal elégedett vagyok, és ajánlom is, úgyhogy ha szeretnétek rendelni, siessetek!

Bye-bye!

1 megjegyzés:

  1. Ez általában így szokott lenni a rúzsoknál :) A sötét piros, bordó, rózsaszín rúzsok mindig hagynak nyomot maguk után, gondolom a "színezék" ami bennük van az másabb, mint a világosabb rúzsoknál. De ha belegondolunk ez logikus, mivel a sötétebb rúzsok sokkal pigmentáltabbak, és több a "szín" bennük, mint a világosabbakban :)

    VálaszTörlés