2012. február 18., szombat

Avon Extra Lasting tusfilc

Mutattam a Facebookon, hogy megérkezett az Avon rendelésem, köztük volt ez a tusfilc. Szerettem volna egy tusfilcet, mert utazásnál praktikusabb, mint egy folyékony vagy egy zselés tus, ezért kapóra jött, hogy a 2012/3 katalógusban akciós (1100-1200 Ft). Az Extra Lasting termékcsaládból eddig egy rúzst próbáltam, azt szeretem, kíváncsian vártam tehát a tust.


A csomagolása egyszerű, fekete tollszerű, a feliratok pirosak. A rúzsé is ilyen. A kupak nem lepattintós, hanem tekerős, ez meglepett egy kicsit.


A tolla közepesen vastagon indul, szépen elvékonyodik. Lehet vele vastag és vékony, cicás vagy sima szemeket rajzolni. A pigmentáltsága nem rossz, de lehetne jobb is, az Essence tusaim ennél sokkal feketébbek. Alappal, szemhéjpúder fölött jól bírja, de a swatchokat vízzel simán le tudtam mosni.

Kicsit béna a szívecske, de a szándék a lényeg.=)
Nem rossz termék, de nem venném újra, annyira nem tetszik. Ellenben más filces tust szívesen kipróbálnék, mert ez a leggyorsabb módja a szép tusvonal elkészítésének. Stabilabb, mint egy folyékony tus ecsete, és nincs a plusz macera a tusecset tisztításánál, ami utazásnál lehet kényelmetlen. Áprilisban Londonba tuti ezt viszem.
Kezdő készletbe kötelező a filces tus! Az Avonon kívül egyébként van az Essence-nek és a Maybelline-nek is, többről nem tudok.

Próbáltátok már ezt a tust? Esetleg más filceset?
Bye-bye!

2 megjegyzés: