2012. február 13., hétfő

Armani 2012 tavasz-nyár

Az Armani mindig az egyik kedvenc divatházam marad. Azért, mert általában annyira elegáns, örök darabokat láthatunk a kifutón, amik az én kedvenceim. Egy tökéletes Armani kosztüm vagy estélyi, férfiaknál egy öltöny mindig befektetés. (Na nem mintha lenne rá pénzem... De majd egyszer!=))
A mostani kollekció hasonló elven működik. Lássuk a videót!

Egyszerű, kis extrával - mint minden Armani ruha. A kollekció alapja egy üzletasszony alapruhatárának megbolondítása, mindez némi 60-as évekbeli beütéssel.
A legszembetűnőbb a selyem, a fényes anyagok használata, ez teszi különlegessé a kollekciót. Elegáns, kifinomult luxus hatását kelti, nekem nagyon bejön! Az anyagok vagy egyszínűek, vagy márványmintásak. Utóbbiak olyan hatást keltenek, mint amikor olajfestéket cseppentesz a vízbe, gyönyörű, hologramos és csillogó!
A színvilág egyáltalán nem nyárias, simán beillik egy őszi-télinek is. Fő szín a kék, a fekete, a szürke, a zöld, fényes változatban. De úgy gondolom, az anyagok különlegessége és szépsége ellensúlyozza a hideg, fémes színeket.

A nadrágok boka fölé érnek, egyenes szárúak, hozzá a modellek bővülő felsőrészeket viselnek. A felsők már sokkal érdekesebbek, találhatunk aszimmetrikusat, lazát, gallérosat, masnival díszítettet. A mininek végérvényesen búcsút mondhatunk idén, hiszen most is csak maximum térdig érő, buborékfazonú szoknyák szerepelnek. Ez jó hír azoknak, akiknek nincsenek tökéletes lábaik. A német Glamour előrejelzései ellenére Armaniék háza táján még divatban marad a boyfriend fazonú blézer, persze fényes anyagból. Ugyanígy a kabátok, és egy szép szaténkabát nagyszerűen meg tud koronázni egy alkalmi outfitet.
Az alkalmi ruhák felé tekingetve a húzott, csavart derékrészű ruhák kerülnek előtérbe, akár több szín is megjelenhet egy ruhán belül.
A show-t három modell zárta, gyöngyös-köves díszítésű, fehér maxiruhában.

Hogy tetszett?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése