2012. január 5., csütörtök

Beyoncé Heat Rush parfüm

Már egy éve használom az Emporio Armani Diamonds parfümöt, amit imádok, de mivel könnyed, virágos illatról van szó, télre nem a legjobb, meg hát egy év után túlságosan bele is untam. Karácsonyra kaptam meg ezt az ajándékcsomagot, amit én választottam.

Nagyon kedvelem Beyoncét, az egyik kedvenc énekesnőm, ezért mikor kiadta az első parfümjét, a Heat-et, természetesen rögtön megszagoltam. Nem rossz az sem, de nekem már túl édes. A másodikat látatlanban kaptam, nem tudtam, milyen az illata.
A csomagolás nem rossz, kartondobozban érkezik a parfüm és a tusfürdő. Az alapszín a narancssárga és az arany párosítása, ez köszön vissza a dobozon és a termékeken is.

A doboz hátulján Beyoncé látható, szintén narancs ruhában, olyan szép.=)


Ez egy 15 ml-es kis kiszerelés, külön még csak 30 ml-est láttam. Nagyon szép kis üveg, tetszik, hogy ilyen átmenetes színű, kényelmes kézbe fogni. Az illata valami isteni, ITT el is lehet olvasni a leírását. Ugyanúgy, mint a Heat, ez is egy szenvedélyes, édes illat, de könnyedebb, gyümölcsösebb. Szerintem őszi-téli parfüm, de kora tavasszal is viselhető. Nyáron viszont már nem szívesen használok ilyen nehéz illatokat. Rajtam elég tartós, fél hétkor fújom be magam reggel, és kb. délután kettőig tart az illata. Most ő az új kedvencem!
Azoknak ajánlom, akik szeretik a dögös, nőies illatokat. A 30 ml-es kiszerelést 8000 Ft körül láttam a DM-ben.

Most milyen parfümöt használtok?
Bye-bye!

2 megjegyzés:

  1. Ezt még pont nem szaglásztam, pedig én is imádom Beyoncet. Ahhoz képest mondjuk hogy "celeb parfüm" eléggé magas az ára. De kitudja, lehet hogy nagyon nagyon jó. Majd megszaglászom. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik, de való igaz, hogy celeb parfümhöz képest drága, néhány ezer forinttal többért már akár D&G-t is lehet venni... Ha szereted az édes illatokat, tetszeni fog.=)

    VálaszTörlés