2011. december 28., szerda

Decemberi kedvencek

Gondolkoztam azon, hogy csináljak-e évi kedvences bejegyzést, vagy maradjon külön a decemberi. De aztán úgy döntöttem, ha lesz időm és kedvem, megírom mindkettőt. Addig is itt vannak a decemberi kedvenceim!

A legnagyobb kedvencem az új télikabátom volt. Szoktam kapni ismerősöktől kinőtt vagy megunt ruhadarabokat. Ez is ilyen, de amúgy a C&A-ból van. Pont jókor jött, mert szerettem volna egy új kabátot, és ez nagyszerű. Hosszú, A vonalú, szóval lehet alatta blézert viselni, magas a nyaka, és imádom a mintáját! Engem az angol iskolai stílusra emlékeztet.

A szőrmesálamat is előszeretettel hordtam, bár inkább a másik kabátomhoz jobban illik. Finom puha, meleg, és nagyon praktikus, mivel mágnessel kapcsolható össze. Ez a kép egy korábbi bejegyzésből van, azóta persze levágtam róla a cédulát.=D

A kék Mango ruhám hosszú ideje az első kék cuccom, persze a farmert nem számítva.=) Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a színt, mind ruhában, mind sminkben. Két kombinációban szoktam hordani: blézer-cicanadrág-lovaglócsizma, és blézer-harisnya-fűzős magassarkú.

Nem sminkeltem olyan változatosan, maradtak a sötét színek és a tusvonal.=) Viszont a szempillaspirált még nem láthattátok, pedig megvan egy ideje. Még nyáron kaptam, de akkor nem igazán használtam a Rimmel Day 2 Night spirálját. Mostanában fedeztem fel újra magamnak, igazság szerint egy kicsit gyakorolni is kellett a használatát, de nagyon szeretem! Először a hosszító, majd a dúsító spirált használom. Érdemes azonban vigyázni vele, mert könnyen pókláb pillákat eredményezhet.

Gyertyák és füstölők iránti szerelmem ezzel az Avon szettel folytatódik.=) A füstölők illata ugyan kicsit erős, de nekem tetszik. A doboz maga is nagyon mutatós, ha mindent elhasználok belőle, valószínűleg ékszertárolásra fogom használni.

Nektek mik voltak a decemberi kedvenceitek?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése