2011. december 2., péntek

Adventi naptár és zeneajánló

Az utolsó pillanatban született meg ez az adventi naptár, ami számomra a karácsonyi készülődés alappillére. Mikor kicsi voltam, akkor, mint mindenkinek, édességes adventi naptáram volt, idénre viszont egy "felnőttesebbet" szerettem volna. Ez lett belőle.

 Egy kartonlapra ragasztottam a hobbiboltban kapható filcharangokat, fa rénszarvast és karácsonyfát. A számozott zsebek papírból készültek. És a lényeg, mi van a zsebekben? Idézetek.
Szeretek idézeteket olvasgatni, ha olvasok egy könyvben vagy hallok egy filmben egy jó gondolatot, le szoktam írni őket. Gyűjtöttem tehát 24 idézetet, kinyomtattam, összehajtogattam, és véletlenszerűen bepakoltam a zsebekbe. A tervem az, hogy minden nap elgondolkozom a napi idézeten, ha reggel veszem ki, megpróbálom kivetíteni az adott gondolatot arra a napra.
Ha már idézet, leírnám a kedvencemet, Ted mondta az Így jártam anyátokkalban: "A barátság önkéntelen reflex. Egyszerűen csak van, nem lehet tenni ellene."

A karácsonyi zenékről lesz bővebb poszt, de az új kedvencemet mindenképp szeretném veletek megosztani. Michael Bublé karácsonyi albumáról van szó, aminek köszönhetően már két hete karácsonyi hangulatban vagyok! Imádom ezt a pasit!
 

Mi hoz titeket totálisan karácsonyi hangulatba?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése