2011. október 16., vasárnap

Magazinok novemberre

Most is csak a szokásos két kedvencemet vettem meg. Annyi a változás, hogy a Cosmót mini méretben kértem, így szoktam, ha nincs hozzá semmi érdekes ajándék. A tartalom ugyanaz, jobban szállítható, és sokkal olcsóbb.

A novemberi Cosmopolitan címlapján Beyoncé látható, szerintem szuper címlap lett, a mostani hideg napokat feldobja ez az élénk világoskék háttér. Imádom Beyoncét, ezért dupla öröm nekem az e havi Cosmo! Azt kell hogy mondjam, kiválóan összeválogatott, tartalmas cikkeket olvashatunk, nehéz is volt kedvenceket választanom.
Szeretem az analizálós írásokat, amikor valamely külső, látszólag érdektelen adottságból következtetünk az illető benső tulajdonságaira. Ebben a cikkben a pasik kézformájáról asszociálunk a "vizsgált alany" jellemére, részletes leírásokkal és a sztárvilágból hozott példákkal. Szerintem nagyon érdekes, már csak a poén kedvéért is érdemes elolvasni, a párod, vagy ismerősök kezét kielemezni, hátha passzol valamelyik leírt tulajdonság.

Kardinális kérdés, valóban az tetszik-e a férfiaknak, ami épp az aktuális divat. A cikkben három "mezei" pasi és egy stylist véleményezi négy híresség outfitjét. Tanulságos, és néha bizony két fő tábor véleménye gyökeresen különbözik!

Önbizalomtippek, amik mindig, mindenkinek jól jönnek. Egyszerű, hétköznapi tevékenységek, amiktől magabiztosabbnak érzed magad. Sokról nem is gondoltam volna, hogy működik, de stresszhelyzetben érdemes őket kipróbálni, veszíteni nem veszíthetsz semmit!=)

Idén télen két fő csizmatípus lesz a topon: a bakancsfazonú magassarkú és a lapos lovaglócsizma. Ezek közül csemegézhetünk a lap hasábjain, mindenféle árkategóriában és kinézetben. Írtam már, hogy a szülinapomra csizmát szeretnék. Pénteken meg is találtuk egy szépséges lovaglócsizma személyében, és már most imádom! Egy barátnőmnek meg magas sarkú bakancsa van, majd ha egyszerre vesszük fel, lefotózom!=)


A külföldi és a hazai divatanyag is a szívem csücske. Előbbi azért, mert mostanában nagyon közel áll hozzám a college stílus, mert hétköznapokra tökéletes, mégis nőies. A kötött anyagok és natúr színek rajongójaként pedig imádom a vidéki romantikát is.

A Glamour-hoz járt egy beauty-melléklet is a szezon fő szépségelemeivel, illetve egy rózsaszín zsák, amibe a cuccokat lehet vinni a Glamour Gardróbfrissítésre. Apropó, Glamour-rendezvények, ki volt a tegnapi divattüntetésen? Én nem vettem részt rajta, de megnéztem a híradóban az összefoglalót, szuper lehetett.=)

A címlapon Milla Jonovich látható Louis Vuitton-szerelésben, és már csak ezért is imádom. Az interjú is nagyszerű. Ha már Millánál tartunk, a héten került moziba az új filmje, A három muskétás, ami 3D-ben is látható. Már meg van beszélve, péntek este megyek! Biztosan nagyon jó lesz, egyrészt engem meg lehet venni totálisan a kosztümös filmekkel, másrészt mert a trailer alapján izgalmasnak tűnt, harmadrészt mert Orlando Bloom is szerepel benne, akkor csak nem lehet olyan rossz.=D

Nagy cikk van a vintage és high street divatról, főleg a vintage-ról. Beszerzési helyek, tippek, illetve egy interjú a Lovebug Vintage online shop szerkesztőjével. Én csak turkálni szoktam néha, valódi vintage darabra még nem találtam, és igazából nem is tudok a környéken ilyen darabokra specializálódott boltot. Ha valaki ismer ilyet, szóljon!

A szezon kedvenc nadrágjainak viseléséhez kapunk tippeket. Hármat említenek, a répafazont, a bő fazont és a háromnegyedeset. A bő fazon nekem legjobban élére vasalva, kockás anyagból tetszik, répafazon fiús outfitben, a háromnegyedes-hétnyolcados pedig felhajtott aljú verzióban.

A Glamour külföldi anyaga szintén az angolos stílushoz ad tippeket, és ezt is imádom! Nem is ragozom túl, aki szintén szereti ezt a stílust, érdemes megnéznie!


A kedvenc rovatom a Glamourban a tippes, mindig ezt olvasom el először. Most a mellékletben is megtalálható ez, mindkettő vicces, és azért valamennyire hasznos is.=)

Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése