2011. október 7., péntek

2012 tavasz - Christian Dior

A tavaszi kollekciók rövid leírását a Christian Diorral kezdem. Nem csupán a kreációk miatt kedvelem, hanem azért is, mert egyik kedvenc modellem, Miranda Kerr is kifutóra lépett.
Először lássuk a show videóját!
Mikor végignéztem a képeket és a videót, egy szó jutott eszembe: IMÁDOM! Így, csupa nagybetűvel. De mivel is tudott engem ennyire megfogni ez a kollekció? Nagyon bejön nekem a franciás sikk és elegancia a modern úrinő-stílussal mixelve.
A nude színek dominálnak némi feketével, és itt-ott merész narancsos-korallos színű ruha is felbukkan. A kockás minta és az arany szandál, amit a legtöbb modell viselt, jól passzol ezekhez a színekhez
A buborékos szoknya-és karmegoldás, bővülő szoknyák, a magasan záródó blúzok, a ballonkabátok, kis kalapkák erősítik leginkább az elegáns Dior-nő stílusát, rövid blúzokkal és blézerekkel kiegészítve. A ruhák anyaga sokszor sejtelmesen áttetsző, mégsem közönséges. Találkozhatunk mintás ruhával, vagy olyannal, aminek ügyesen elhelyezett díszítése ápol és eltakar. A show végén látható alkalmi ruhák meseszépek, főleg a fodrok és a fekete-bézs párosítás tetszik.
Már a téli kollekciókban is előfordult a vékony öv a derékon, ez tavasszal is megmarad. A táskák is csak erősíteni tudják az úrinő-stílust, kicsi vagy közepes méretű retikülöket, clutch-okat láthatunk.
Elég a szövegből, itt vannak a kedvenceim!

Képek forrása: GoRunway.com

Hogy tetszik Nektek?=)
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése