2011. július 12., kedd

Zsákmányok mostanság

Most, hogy megkezdődtek a leárazások komolyabban, vettünk pár cuccot, illetve szerettem volna Nektek megmutatni azt a sarut is, amit a névnapomra kaptam!=)

Ezt az overallt még a hónap elején vettük a veszprémi Tescoban. Szeretem az F&F-et, szerintem jó cuccaik vannak jó áron, bár néhány dolgot túl drágának találok, mert mégis Tesco-ból van!=D Meg elég ritkán is járunk Tescóba. Most viszont körülnéztem, és ezt találtam. Az anyaga nagyon jó, vékony, kicsit farmerhatású. Igazi kánikulaviselet. Ha jól emlékszem, 3500 Ft-ba került.


A H&M-ben 2-t fizet 3-at kap akció van a leárazott termékekre. Anyuval bevetettük magunkat tehát a H&M-be a napokban. Ő egy álomszép virágos ruhát vett, én pedig ezt a ruhát és a blúzt.
A ruhát esküvőre vettem, ősszel lesz, a színe teljesen jó, őszies. Az anyaga pamut, és ami nagyon megtetszett benne, a bővülő félvállas ujja, illetve a kötő a derekán. Emiatt kicsit görög stílusú, főleg ha saruval veszem fel. Ez 3000 Ft volt.


A blúznak kicsit érdekes a története. Megvolt anya ruhája, meg az enyém, anya mondta, válasszak még valamit. Első pillantásra beleszerettem, mikor megláttam a fogason. Elég hosszú, viszont nagyon átlátszó, ezért mindenképp leggingsszel ajánlom hordani. De ha egy vastagabb övvel felfogod, rövidnadrággal is klassz lehet. Nagyon "lógós", ha valaki ezt nem szereti, mell alá vagy derékra szintén lehet övet tenni, vékonyat vagy vastagot. Ez szintén 3000 Ft-ba került volna, de
Régóta kerestem egy univerzálisabb sarut, amit több mindenhez fel lehet venni. Sajnos ahol néztünk, vagy 40-41-esek voltak már, vagy csak műbőr, vagy mindkettő. Végső elkeseredésünkben bementünk a Krokko-ba (egyébként nem szoktunk oda járni). Ott végül megtaláltuk ezt. Tiszta bőr, egyszerű a színe, mégis kicsit feldobják a szegecsek, és nagyon kényelmes.


Ha lesz időm outfiteket fotózni, biztosan találkozni fogtok egypárral, illetve van még egy ruha, amit direkt nem raktam be ide, mert úgy érzem, egy külön bejegyzést érdemel. Ez pedig a tökéletes kis fekete ruha, amit tegnap találtam meg.
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése