2011. július 10., vasárnap

Magyar divattervezők - Vágó Réka

A második magyar divattervező, akit bemutatok, Vágó Réka. Cipőmániásként mielőbb szerettem volna nektek bemutatni az ő munkásságát.

Vágó Réka főprofilja a cipőtervezés, de 2006/07-től már néhány táskát is "bedob" a kollekcióba. A tervezést a pozsonyi képzőművészeti Akadémián, a London College of Fashion kurzusán és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanulta. 2005-től fut saját márkája.
Főleg magas sarkú cipőket láttam a honlapon, egyedi, extra kidolgozásúak, de a képek alapján nem tűnnek hordhatatlannak. Az aktuális szezonok színeihez az összes kollekció alkalmazkodik, ezáltal a darabok könnyen beépíthetők a ruhatárba. Akik a magas sarkakat nem szereted, nem baj, mert vannak lapos cipők is.

Találunk esküvői kollekciót is a honlapon. A leírás szerint "A rekavago márka esküvői kollekciója olyan menyasszonyok számára készült, akik ennek a csodálatos napnak minden pillanatát élvezik. Fontos számukra a részletekben rejlő izgalom és a kényelem. A megfelelő kiegészítők kiválasztásával szépségük és harmóniájuk sugárzik." Pontosan, ezek a cipők szépek, elegánsak, hercegnősek, mégis szolidak.
Ezen kívül még vannak néha limitált kollekciók is, például 2006-ban a természetes anyagú és színvilágú Nude, vagy szintén a 06/07-es rafinált Silhouette.

A Vágó Réka cipőket Pazicski Showroomban, Budapesten, Henszlmann Imre u. 3. alatt tudod megvásárolni.

Az információk nyomós része a www.rekavago.com-ról származnak.
Bye-bye!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése