2011. július 30., szombat

Júliusi kedvencek

Hamar elment ez a hónap is, egyfelől rossz arra gondolni, hogy már csak egy hónap van hátra a nyári szünetből. Másfelől viszont, mivel kihagyom a sulis tábort nyaralást miatt, már csak egy hónap, és újra találkozom az osztálytársaimmal és az új évfolyamtársakkal!=)
De lássuk, miket is szerettem júliusban!

Elkezdtem németre járni, ezért jól jött a nagy, pakolós postástáska, amiben kényelmesen elfér a könyv, a feladatlapok, füzetek tolltartó, meleg napokon egy üveg ásványvíz, meg ilyenek. Az új sarum pedig azért klassz, mert ebben simán lehet szaladni a buszra.=)


Régi-új rojtos farmer rövidnadrág. A kedvenc H&M farmerom anyaga elvásott, ezért két választásom volt: vagy kidobjuk, vagy levágjuk az alját, kirojtozzuk, és lehet rövidnadrágnak hordani. Utóbbit választottam, és ez lett belőle!=)

Szépségápolásból ezeket használtam, meg persze naptejet, de azt nem tettem rá a képre. Megvettem a klasszikus tégelyes Nivea krémet, és fantasztikus! Tök jó az illata, én kézkrémnek használom, és a bőrkeményedéseket is szépen felpuhítja a lábon. A Glamour-ban a múlt hónapban volt erről egy cikk, ott azt írták, arckrémként is működik. Így nem próbáltam, mert nagyon zsíros krém, de száraz bőrön alkalmazható szerintem.
Szempillaspirálból az Astor Volume Diva spirál volt a kedvencem, a számra az NYC Brighton Beach Peach és Fashion Ave Fuchsia szájfényét, valamint az English rose rúzst kentem, ami egy gyönyörű erős rózsaszín. Új kedvenc körömlakkom pedig a Miss Sporty Clubbing Colours lakkok közül a 304-es isteni korall lakk. Illik a fürdőruhámhoz!=)

A végére még egy kis random, kedvenc könyv, Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége egyértelműen! Amikor ezt írom Nektek (07. 24.), még nem fejeztem be ezt a kötetet, de mire olvassátok, lehet, hogy már a következőben fogok járni!=) Olvassátok el, érdemes!

Nektek mik voltak a júliusi kedvenceitek?
Bye-bye!

4 megjegyzés:

  1. Azért a nadrágért ölni tudnék:D

    VálaszTörlés
  2. En meg a konyvert!! Nekem is ugyanez a kiadas van meg, mar rongyosra olvasta!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a kötetet már én is kiolvastam, múlt pénteken, Szabadkáról hazajövet a vonaton.=) NAGYON tetszett, az elején ugyan voltak lassú mélypontok, de a végére felpörgött, nem bírtam letenni. A második részt hétfőn kezdtem el. Kíváncsi leszek, miben lesz más a filmhez képest, a legjobb barátom szerint nagyon más a kettő.

    VálaszTörlés