2011. június 29., szerda

Hurrá, nyaralunk!

Ezt akár én is mondhatnám, mert irány a Balaton a családdal hétvégén!=) Lesz majd még egy ilyen poszt is, amikor két barátnőmmel Szerbiába megyek egyikük nagyszüleihez. Ugyanis a két nyaralás merőben más lesz. Most a balatoni, vízparti, lazulós nyaraláshoz adok tippeket, hogy mit érdemes vinni. Ezeket fesztiválozásnál is lehet hasznosítani, habár én még egypár évig nem fogok fesztiválokra járni.


Először is, én 4 napra megyek. Nem viszek nagy bőröndöt, csak egy kisebb fajtát, ezt az Adidast. Két rekesze van, és további zsebei, kényelmesen el lehet férni benne. De miket is ajánlok vinni?
Természetesen fürdőruhát, akár többet is , bármi történhet vele, elszakadhat, vagy rosszabb esetben elsodorja a víz. Aztán, egyszerű, olcsó ujjatlan felsők, olyan színben, amilyet csak szeretnél. Fesztiválra azért jók, mert nem drágák, ezért annyira nem sajnálod őket, ha baleset éri, mondjuk leöntenek vagy ilyesmi. Rövidnadrág, olyan anyagból, ami csak tetszik, egy leggings vagy farmer is jól jöhet, a farmer jobb, mert rövid felsővel is lehet viselni. Pulcsiból sem árt, ha viszel, sportos belebújóst vagy cipzárast ajánlok, csuklyával. A pamut miniruháknak, maxiruhának jó szolgálatát veheted.
A strandra egy papucs mindenképp, lapos saru vagy szandál, és egy vízálló cipő végszükség esetére, a jó kis Nike-mat én is elviszem. Ugyan sokan javasolják, ha fesztiváloznék, semmiképp se vinnék gumicsizmát, akármennyire is praktikus, nem tetszik.
Egy plusz táskám nekem is lesz a strandra, amibe leviszem az olvasnivalót, naptejet, stb. Ékszereket, kiegészítőket nem fogom túlzásba vinni, csak azt viszem, ami mindig rajtam van amúgy is.

Sminket nem viszek, csak vízálló szempillaspirált, a baráti társaság nem fog belehalni abba, hogy a sminkeletlen képemet kell nézegetni. Ha mégis vinnék, sorolom mit:
  • szempillaspirál
  • púder, hogy ne csillogjak
  • krémpirosító
  • vízálló tus
  • ajakfilcek
A hangsúly a tartósságon van, és hogy minék egyszerűbben lehessen látványos eredményt elérni.

Nemsokára újra találkozunk!
Bye-bye!

4 megjegyzés: