2011. május 13., péntek

Essence You Rock! paletta

Egy fárasztó péntek 13-a és kínkeserves izgulás a blogspot megjavulása után (ezért tűnt el a tegnapi FOTD) itt vagyok, ezúttal az Essence You Rock! paletta tesztjével.


Ugyan a You Rock! kollekciót majd csak július-augusztus felé adják ki, mi már most megkaptuk a múlt szombati rendezvényen. A kollekciót a fesztiválozás jegyében készítették, a repertoárban a palettán kívül körömlakkok, ajakfilcek, szemhéjalapozó és frissitő spray szerepel, valamint egy összecsukható, kompakt fésű tükörrel. Külföldön már kapható!


Maga a paletta egy pasztellszínű, kompakt csomagolást kapott, ami ugyan nagyon praktikus, de nekem nem olyan rockos. Kinyitva találunk benne egy tükröt, hat kör alakú színt, egy fekete szemceruzát, és egy applikátoros kombinált lapos ecsetet. Az ecset egész jó, így nem kell annyi cuccot magunkkal vinni. A színek sem igazán tartoznak bele a rock kategóriába: egy mentazöld, egy bézs, egy világos és egy sötétebb barna, egy lila és egy babarózsaszín. A színek között vegyesen vannak fényesek és mattak.


Az élénkség változó: a sötétebb színek jobban pigmentáltabbak. A swachot vékony alapozórétegre kentem, így nagyjából azt a végeredményt látjátok, amit a bázisra raknék sminkelésnél. A szemceruza szép intenzív színű.

Összességében szerintem nem olyan különleges darab. Díjazom a kompaktságot, ami végülis a cél, de a kollekció nevébe nem illenek bele ezek a pasztelles színek. Habár nem tudom, mi hozta létre ezt a színösszeállítást, hogy egy laza nappali sminket dobjunk magunkra a fesztiválokon, vagy egy valóban rockos sminket készítsünk. Ha előbbi, akkor minden oké, de a névből bátorkodom arra következtetni, hogy nem így gondolták. Azoknak ajánlom, akik nem szeretik a nagyon élénk, vibráló színeket, vagy egy nyaralásos sminkhez. Az ára 1149 Ft lesz, a teljes kollekciót pedig ITT tudjátok megnézni.

Hogy tetszik nektek?
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése