2011. május 7., szombat

Bloggertalálkozó - megint!=)

Annyira-annyira nagyon jó napon vagyok túl sok más bloggerinával együtt!
A Primőr Kozmetikai KFT. szervezésében történt ez a találkozó, ami a cég által forgalmazott termékeket volt hivatott bemutatni. Sok márkát már ismertünk, egy részükről csak most hallottunk. Volt szó az Essence-ről és a Catrice-ről, a Max Factorról, a La Praire-ről, a Greenlandről, a Deborah-ról és még pár parfümről. Az ismeretlenebbeket a későbbi posztokban fogom bemutatni nektek. Az előadások nagyon érdekesek voltak, minden kérdésre válaszoltak a lányok.

A székén mindenkit egy illatokat bemutató CD, termékkatalógusok, toll és egy Essence és egy Max Factor füzet várt. Grafomán énem még most is ujjong!=D Kaptunk ismét termékeket tesztelésre, sminkeket éppúgy, mint kis krémmintákat, parfümmintákat, illetve a Greenland testápolási termékei és a parfümök közül választhattunk egyet-egyet. Képek jönnek, most nem volt idő mindent külön-külön lefotózni.
Volt egy bemutatkozós rész is, mindenkinek kellett magáról és a blogjáról pár szót mondania, Dorka mindent dokumentált!=)

Ezúton is köszönöm Adrinak és Andinak, hogy megszervezték nekünk ezt a szuper találkozót!=)
Most pedig beszéljenek a képek!
Kis Adri =)

SEMMI nem maradt =D

Zippo parfümök

Greenland

A nagy Essence táska, amiben a zsákmányok rejtőznek ;)

Ismét nagyon jól sikerült a bloggertalálkozó, sok új arcot ismertem meg megint. Egy ideig nem panaszkodhatom ihlethiányra azt hiszem!=)
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése