2011. április 19., kedd

Örök kérdés a divatvilágban - szépség és magabiztosság

A szépség a magabiztosságból jön. Egy gyönyörű lányt sem láthat a környezete szépnek anélkül, ha ne lenne magabiztos. De ha ez ilyen egyszerű, miért van olyan sok önbizalomhiányos lány a világban?

Minden időszakban voltak szépségideálok, elérhetetlen ideák. Ez folyamatosan változott, mostanra pedig eljutottunk a photoshoppolt, tökéletes alakú szoborszépségekhez. A divatiparban általános dolog, hogy a modellek a 180 centijükhöz alig, vagy egyáltalán nem érik el az ötven kilót, a fotózások után az apró bőrhibák, nem látszó ráncok eltüntetése, mintha egy festményt látnánk. A kozmetikaiparban a különféle csodaalapozókat, krémeket ezekkel a reklámokkal lehet a leginkább népszerűsíteni, mivel így többen veszik meg az adott terméket. Ezt látjuk, így nem csoda, hogy sokakban kialakul a kép a vékony, csodás hajú, hibátlan arcú lányokról, akikhez hasonlítani szeretnének.

Ne felejtsük el azonban, a szépség relatív. Mindenki mást talál szépnek, van, aki a nagy szemeket szereti, van, aki a hosszú lábakat, van, aki a dús ajkakat. A magabiztosságot ennek segítségével találhatod meg: keress magadon olyan dolgokat, amiket mások szépnek látnak benned. Ezeket aztán hangsúlyozd, ahogy tetszik neked, sminkkel, ruhával!=) Ha megnézed, a modellek sem olyan tökéletesek, de van bennük valami szép vagy különleges, amitől megjegyzik őket az emberek.

És ami a legfontosabb: mosolyogj! A mosoly megszépít!=)
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése