2011. április 22., péntek

Max Factor False Lash Effect szempillaspirál NAGY TESZT

Ez a Max Factornak az a szempillaspirálja, amit mindenki dicsér, mindenki odáig van érte. Az ígért hatás bámulatos műszempillaszerű. Talán ezért vagy valami más hülyeségem miatt, de ez a spirál egész eddig ott hevert a Max Factoros kis táskám alján.
Míg egy nap egy barátnőmmel, Biankával nézegettük a sminkcuccaimat, és elmeséltem, hogy ez a spirál még érintetlen. Mire Bia: "Apolka, te hülye vagy? Itt van egy tökjó szempillaspirál, és te nem próbálod ki?" Mindezt olyan hangsúllyal, hogy rögtön elszégyelltem magam.=$ Végül ma volt rá időm, hogy ezt a tesztet megcsináljam.=)

A csomagolás limitált, lehet kapni még lila és pink színekben. Nekem a narancs tetszett a legjobban, olyan vidám! Ez az eddigi "legdagibb" spirálom, jó vastag, és elég sok is van benne, 13 ml.
A keféje apró tüskés és szintén vastag. Olyasmi, mint az Avon SuperShock-ja. A fotón is jól látszik, hogy a tüskék nagysága a kefe vége felé csökken. Ezáltal a belső és a külső pillákat is szépen ki lehet vele festeni.

Amit a Max Factor ír róla:
"Max Factor False Lash Effect szempillaspirál a Max Factor eddigi legnagyobb keféjét egy szabadalmaztatott speciális formulával ötvözi. Ennek a két forradalmi újításnak köszönhetően szempilláid hihetetlenül dúsak lesznek. Így érheted el a természetes műszempilla hatást."
A véleményem a termékről: FANTASZTIKUS! Könnyű vele dolgozni, elég kicsi a kefe ahhoz, hogy mindent elérjek vele. Tartós, megemeli és hosszítja a pillákat, valamint dúsítja is. A hozzá fűzött reményeket abszolút beváltotta, nem is értem, miért féltem tőle annyira!=)

Előtte...

...és utána. Látványos, nem?

Összességében elégedett vagyok ezzel a spirállal, csak ajánlani tudom!
Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?
Bye-bye!

1 megjegyzés: