2011. január 11., kedd

Edzés közben is divatosan!

Rendszeres újévi fogadalom a "lejárok edzőterembe", "beiratkozom aerobikra/zumbára/pilatesre/stb." és társai. Persze egy igazi fashionistának fontos, hogy nézzen ki a konditeremben, vagy valamilyen csoportos órán. Az alábbiakban bemutatok szóban és/vagy képekben pár, a legtöbb tevékenységhez hasznos kelléket, ruházatot.

Első és legfontosabb a cipő. Ennél szerintem igenis fontos a márka, hogy jó tartása legyen a cipőnek, és a megfelelő sporthoz legyen kialakítva. Kocogáshoz, futáshoz érdemes beszerezni egy jó futócipőt, teniszhez teniszcipőt. Edzőtermi edzéshez egy "analóg", hagyományos edzőcipő és tökéletes, de spinninghez ugyanúgy használhatod. Tánchoz, aerobichoz az aerobic cipőt húzz.

Sima edzőcipő
Aerobic cipő
Futócipő


A második pont természetesen a ruha. Bevallom, itt már nem ragaszkodom semmilyen márkához, általában egy cicanadrágban és valamelyik sulis kampánypólóban vagy sulis tesipólóban sportolok. Itt tényleg csak a kényelem számít. Futáshoz, biciklizéshez praktikus a cicanadrág, szabadban pedig a réteges öltözködés. Táncra, aerobickra szerintem tökjó a hiphoposok körében népszerű, buggyos nadrág, amihez szűkebb ujjatlan felsőt hordanak. Ehhez valami szép cipő, és kész is!=) Teniszhez igazán stílusos a teniszszoknya. Sportos és nőies.

Néhány apró kiegészítő, ami csinosabbá teheti a szettedet: lábszármelegítő, a felsődhöz passzoló színben, csuklóvédő, fejpánt, kocogásnál pedig akár, ha szeretsz zenét hallgatni, akár a fülesed színét is összehangolhatod a ruháddal!=)
Parfümmániásoknak ajánlom, hogy sportos illatot használjanak sportolás előtt, utána pedig az illat tusfürdőjét, mert felpörget! Szívből ajánlom a Puma Animagicalt, az Adidas Free emotiont és a Natural Vitalityt.

Milyen edzésre jártok, mit sportoltok, és mit viseltek akkor?
Bye-bye!

4 megjegyzés:

 1. Pont ilyen fekete nike aerobic cipom van! Nagyon kenyelmes, szeretem. Sajnos nincs idom edzoterembe vagy aerobic orakra jarni, pedig olyan szivesen tennem! Nagyon ritkan tudok mozogni, de van otthon egy taposogepem, azt nyuzom neha. :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is nagyon tetszik!=) Sajnos csak a napi fél óra otthoni szobabiciklizés fér bele az életembe, semmi komolyabb sport, mert elég sokat kell tanulnom. De azt nagyon szeretem, kikapcsol, és csinál állóképességet, ami akkor is hasznos, ha magassarkúban kell futva elérnem a buszt.=D

  VálaszTörlés
 3. Igeeen igeeeeen a két févörit parfümöm *.* Puma Animagical és az Adidas Free emotion pont ezt a kettőt használom most :) imádnivalóóak(L)

  VálaszTörlés
 4. A Free Emotiont én is szeretem, megvan a tusfürdőverzió is, olyan friss érzetem van, ha azzal fürdök.=)

  VálaszTörlés