2010. október 2., szombat

Kedvenc Glamour-napokon résztvevő üzleteim

Elérkeztünk a sorozat utolsó részéhez, amiben a Mango-t mutatom be nektek.

A Mango egy spanyol cég, bár a központja Barcelonában található, ami igazából katalán város. Tehát a Mango-t is lehet annak tekinteni. Vagy mégsem? Na mindegy, ebbe a vitába ne menjünk bele. A lényeg, hogy Európa-szerte ismert márkáról van szó, amit Magyarországon is megtalálhatunk Budapesten, Pécsett, Győrben és Debrecenben.

Az Allee-i Mango

A Mango követi a bemutatottak közül leginkább a nagy divatházak diktálta trendeket. Mindig képes a megújulásra. Alapjellemző, hogy nőies, letisztult stílusú. A színek, minták nem kiabálnak a ruháról, csendben hívják fel magukra a figyelmet. Gyakoriak a diszkréten csillogó elemek, pasztellszínek alkalmazása. Anyagok tekintetében szintén elegáns: finom pamut, muszlin, selyem és hasonlók. Ügyesen ültetik át a kifutós ruhákat hétköznapi viseletre is alkalmas formába. Persze a sok egyberuha, aktualitás mellett megtalálhatunk sima, egyszerű vagy mintás, jól kihasználható pamutpólókat, farmereket, mindig divatos szövetkabátokat. Szoktak hírességeket felkérni kampányfotózásra, például a tavasz/nyári szezonban Scarlett Johanssont.
Kiegészítők, cipők terén is igényesek: a táskák és cipők igazi bőr alapanyagúak. A bőr mellett velúrcipő is van, akár egy cipőboltban. Ám itt a cipők is nagyon trendkövetőek, örök darabot nem igazán találni. Táskák között annál inkább, mindenféle méretben. Kiegészítők között még vannak ékszerek és napszemüvegek, amik sokszor alkalmazkodnak az aktuális ruhakollekció stílusához.
A minőség kiváló, ennek megfelelően az árak is magasak. Egy táska, ha bőr, 20.000 Ft-nál kezdődik, egy sima póló is 5000, a többi felső onnan felfelé. Kabát, extrább egyberuha, farmerek szintén 15-20 ezer forint. Kiegészítők 4-5 ezer forintnál kezdődnek.

Imádom a Mango-t, még jobban imádnám, ha nem lenne ennyire drága! Oké, lehet, hogy másnak nem az, de nekem igen. Épp ezért inkább leárazáskor és Glamour-napokon szoktam benézni, mert a stílusa nagyon tetszik. Klasszikusok tekintetében szerintem verhetetlen, jó fehér blúzt, kis feketét, szövetkabátot, igényes bőrtáskát érdemes itt venni. Az ékszerek szerintem nem érik meg az árukat, hiszen hasonló darabokat sokkal olcsóbban megkapok bizsuboltokban.
További információért látogass el a www.mango.com-ra!

Ennyi lett volna a három üzlet-bemutatás. Igyekeztem a lehető legtöbb mindent beleadni, és igen, minden posztot saját magam írok, a félreértések elkerülése végett. Remélem, meghoztam a kedveteket a Glamour-napokhoz!
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése