2010. szeptember 18., szombat

Trendi és praktikus viseletek hidegben

Sajnos az ősz beköszöntével egyre hidegebb van, rétegesen és melegen kell öltözködni. Ám ez nem zárja ki, hogy divatos legyél!Néhány olyan darabot mutatok be, amik nagyszerűek hidegben, praktikusak és szépek!

A mostani kockás ing divat pont kapóra jön ehhez az összeállításhoz. Biztos neked is van egy kedvenc, univerzális fehér topod. Ezt kell most felhasználnod, illetve egy hosszú vagy háromnegyedes ujjú kockás inget. A módszer egyszerű. Felveszed a topot, rá a kigombolt inget. Az ing két "szárát" mell alatt kösd meg, és kész is! Kapj fel hozzá egy csőnacit meg egy tornacipőt, és mehetsz is! Egy ilyen darab tökéletes ehhez:

Minden évben előkerülő kérdés megfelelő pulóver megtalálása. Rengeteg féle-fajta létezik, a választás nehéz. Fontos szempont, hogy meleg legyen, nem is kérdés. A legjobb, ha egyszínűt választasz, lehetőleg díszítésmenteset. Ez azért praktikus, mert könnyen tudod kombinálni más színekkel, mintákkal. A színe legyen univerzális, ugyanezen ok miatt: fekete, szürke vagy fehér a legjobb. A stílusodhoz is passzoljon: elegánsabbhoz vékonyabb, gombos kötött, sportoshoz cipzáras, csuklyás pamut.

Elegáns, nőies stílushoz ugye nem igazán illik egy sportcipő vagy tornacipő. Viszont kiváló alternatíva a magas sarkú bokacsizma. Az őszi szezonban béleletlent válassz, télre majd jöhet a bélelt. Ha mindennapokra szánod, ne legyen túl magas a sarka, 5-7 centiig még bőven jó. Ez a Deichmann bokacsizma nagyon szép velúrbőr, és az ára sem vészes, 7 ezer forint.
Egy kendő vagy egy sál szépen feldobja az öltözéket, és még melegít is. Őszre még elég a pamut anyag, még télig ráérsz a kötött sálakkal. Egyszerű ruhához viselhetsz feltűnő, különleges sálat is. Ilyen a Tally Weijl gyönyörű, pávamintás sálja, és még csak nem is drága, 2500 forint.
És a bizonyos plusz egy, a parfüm. Ősszel-télen már érdemes nehezebb, édesebb illatokra váltani. A vaníliás, cukros, nőies illatok mindig befutók. Próbáld ki a Womanityt a Thierry Mulgertől, a Seductive-et a Guesstől, az Idole d'Armanit a Giorgio Armanitól, a Tresor in love-ot a Lancome-tól és a Young Sexy Lovely-t az Yves Saint Laurent-től!

Ezekkel az apróságokkal trendi és üde színfolt leszel ebben az esős időben!;)
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése