2010. szeptember 6., hétfő

Gyors trendjelentés a suliból

És már megint eltűntem...Ezer bocsi, csak kezdődött a suli meg hasonló király dolgok, szóval kevesebb időm lesz írni. Azért megpróbálok legalább hetente kétszer jelentkezni!

Megpróbálom pozitívan nézni: a suli remek helyszín, hogy feltűnés nélkül figyeljem az emberek öltözködését. Jelentem, a sulinkban a legtöbb odajárónak nagyon jó az ízlése! Ügyesen keverik az aktuális divat legfontosabb elemeit a saját stílusukkal, vagy épp ellenkezőleg: tesznek a divatra, és saját stílusukból készítenek csodás szetteket. Gratulálok Révai!=)

A bőrdzseki alapdarab a legtöbb lánynál. Megszámlálhatatlanul sokan hordják, de a ballonkabát, szövetkabát is népszerű. Szükség is van ezekre a mostani hideg időben. Csőnadrág, Converse csuka, ejtett ülepű farmer és cicanadrág: szinte mindenkin. A merészebbek bátran alkalmazzák az állatmintás cuccokat is. Egy osztálytársam ma egy pánt nélküli leopárdmintás felsőben volt.=) Ez csak a kezdet, az állatminta pulcsikon és cicanadrágokon is megjelenik. Az idősebb lányok bevállalták a legalább 9 centi magas sarkú fűzős cipőt, de az alacsonyabb sarok is közkedvelt. Sok emberen nem is cipő, hanem bokacsizma képében. A szín általában fekete, de egy lányon láttam egy barna fűzős cipőt. Márkák tekintetében az Ed Hardy igen népszerű. Személy szerint nem szeretem, de ha valakinek stílusa, nincs jogom megtiltani, hogy viselje!=)

Kiegészítők: vastag gumis övek mell alatt vagy csípőn. Masnik, virágok kitűzőként és hajban. Nagy nyakláncok, karkötők, mindenféle ékszer. És ami a legjobb: sosem túl sok, mindig pont elég! Táskaügy, ez nem túl extra. Nagy divattáska, oldaltáska, bowlingtáska, hátizsák, ez már tényleg mindenki maga dönti el.

Ennyi lett volna ez a gyors kis jelentés. Megpróbálok minél hamarabb írni valamit!
Bye-Bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése