2010. augusztus 22., vasárnap

Back to school, avagy legyél tökéletes szeptember elsejére!

Nemsokára vége a nyári szünetnek, újra kezdődnek a suliba járós, dolgos hétköznapok. De azért vannak előnyök is! Felvonultathatod azokat a szuper rucikat, amiket a nyáron vettél, és keresve sem találhatsz jobb alkalmat arra, hogy beszerezz egypárat a szezon újdonságai közül!
A tökéletes kezdés a részletekben rejlik. Azt fogom megmutatni, hogy az iskolában miként tudod megőrizni fashionista lényedet!=)

Az öltözék egy fontos állomás, de ne ezzel kezdjük. Haladjunk sorban! Smink. Ezt előre megjegyzem, akár egy szempillaspirál vagy szájfény is sokat dob az ember külsején, mégpedig pozitív irányba! Van még kérdés, miért érdemes sminkelni hétköznapokon?

Bőrtípustól függ, kell-e korrekro. Problémás bőrre mindenképp, de ha csak pár pattanás vagy karika a gond, bőven elég az alapozó, némi púderrel kombinálva. Egyébként mindhárom termék. Fontos, hogy ne látszódjon egyik se! Törekedj a természetes hatásra, nincs kiábrándítóbb, mint az alapozócsík a hajtőnél vagy az állnál. Mondani sem kell, hogy MINDIG a bőrszíneddel egyező dolgokat használj. Pirosító nem szükséges, de ha szeretnél, csak minimálisan.

Suliba inkább a szemedet emeld ki, a rúzst hanyagold, mert bármennyire divatos, a tanerők többsége nem igazán értékeli mondjuk a narancssárga szájat. Szempillaspirál, ez alap. A márka mindegy, a típus is, színben maradj a feketénél vagy barnánál. Ezt aztán sok mindennel társíthatod. Jó megoldás, ha felül fekete tussal, alul szemceruzával húzod ki a szemed, utána spirál. Kevés, de mégis tökéletes.
A színekkel óvatosan bánj, csak a szemhéjad mozgó részére tegyél szemhéjpúdert, és ne túl sokat! A füstös szemeket tartogasd inkább buliba. Persze kihúzhatod a szemedet ceruzával, és spirállal fejezd be a műveletet.
Ha van szempilla-göndörítőd, használd spirálozás előtt, mert csodákat művel.

A szájfény legyen visszafogott, szép, csillogó színű. Natúr-bőrszínű, halványrózsaszín, barack, ezek mind tökéletes színek. A tartós szájfény praktikus, nem kell minden szünetben újrakenni.

Van néhány márka, ami jó áron kínál szuper termékeket, ilyen például a Maybelinne, az Essence, az Astor és a Rimmel. Az Avonos, Oriflame-es cuccok is jók. Ezek közül válogass bátran, és tutira össze tudsz állítani egy back-to-school sminkszettet!

A következő részben a ruhákról, kiegészítőkről lesz szó.
Bye-bye!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése